Politica de retur

Avem o politica de returnare de 14 zile, ceea ce inseamna ca aveti la dispozitie 14 zile de la primirea produsului pentru a solicita returnarea. 

Pentru a fi eligibil pentru retur, produsul trebuie sa fie in perfecta stare, ambalajul original. De asemenea, veti avea nevoie de chitanta sau dovada achizitiei. 

Clientul  este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de transport. 
Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata folosita la comanda initiala, in cazul in care nu se convine impreuna cu clientul o alta modalitate. Termenul de returnare a sumelor este de 72 de ore din momentul primirii si verificarii produsului. In cazul comenzilor platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
In aceste 14 zile calendaristice de la cumparare nu sunteti obligat sa dezvaluiti motivul nemultumirii.
Pentru a incepe procesul de returnare, ne puteti contacta pe email la adresa contact@agro-varro.ro sau la telefon : 0745 032 725