Cine suntem noi?

Suntem o echipa tanara, dinamica, devotata, proactiva, deschisa, motivata de noi provocari profesionale, dornica sa atingă excelenta. Impreuna cultivam simtul responsabilitatii, spiritul de echipa si respectul fata de valorile organizationale.

Suntem o companie care investeste în formarea continua a angajatilor si implementeaza constant proiecte de dezvoltare personala si profesionala. Feedback-ul oferit de membrii echipei este colectat prin metode directe si indirecte si aplicat pentru a asigura imbunatatirea permanenta a mediului de lucru.
Sustinem formarea de echipe de lucru pe proiecte, alocand membrilor rolurile bine definite care sa le puna în valoare competentele sau sa dezvolte abilitati noi. Incurajam initiativa si implicarea atat la nivel de executie cat si la nivel de conducere.

  • Diversificare mare pentru orice cautati;
  • Diverse modele pentru tractoare, combine, etc;
  • Proba in camp inainte de a cumpara;
  • Transport gratuit oriunde in Romania;
  • Posibilitate de a achizitiona in rate bancare;
A
G
R
O

CEO Agro-Varro

Stefan VARRO
Stefan VARROCEO Agro-Varro

LOGO-AGRO-VARRO-crop

VARRO Stefan, fondator al firmei Agro Varro, Functie Administrator si director general in compania Agro-Varro Srl. Imi place sa fiu alaturi de fermieri si de agricultori oferindule acestora utilaje agricole de cea mai buna calitate si la cele mai bune preturi. In peste 12 ani de activitate, am reusit sa formez o echipa cel putin la fel de devotata in acest domeniu. Va invit la sediul nostru si pentru a va prezenta colectia noastra de utilaje agricole de epoca, sunt pasionat de colectionarea utilajelor agricole de epoca.
Vine un moment in viata noastra, mai devreme sau mai tarziu, in care ne punem o intrebare arzatoare: „Oare la ce sunt eu bun(a)? Pentru ce am venit eu pe acest pamant?”

Sunt fericit sa va spun ca eu fac exact ceea ce mi-am dorit dintotdeauna, am reusit ca acest talent sa il folosesc in viata profesionala (cea care ne consuma mai mult de jumate din timpul nostru), oferindule fermierilor si agricultorilor indiferent de marime sau buget, cele mai bune solutii.

Echipa Agro Varro, Diverse poze.

Contact

Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica?

Suntem intr-o continuia dezvoltare, daca esti o persoana dinamica si ambitioasa ne poti contacta.
Contact