Politica Confidentialitate

Politica de confidentialitate

SC AGRO VARRO SRL („noi”, „noua” sau „al nostru/a noastra/ai nostri/ale noastre”) exploateaza site-ul web www.agro-varro.ro („Serviciul”).

Aceasta pagina contine informatii referitoare la politicile noastre privind colectarea, utilizarea si divulgarea de date cu caracter personal in cadrul utilizarii Serviciului nostru de catre dvs.

Nu vom utiliza sau nu vom partaja datele dvs., cu exceptia situatiilor prevazute in prezenta Politica de confidentialitate.

Utilizam datele dvs. cu caracter personal pentru furnizarea si imbunatatirea Serviciului. Prin utilizarea Serviciului, va exprimati acordul cu privire la colectarea si utilizarea de date in conformitate cu prezenta politica. In afara de cazul in care sunt definiti in mod diferit in prezenta Politica de confidentialitate, termenii utilizati in aceasta au acelasi sens cu cel din sectiunea Termeni si Conditii pe care o puteti accesa pe www.agro-varro.ro

Colectarea si utilizarea de date

In cadrul utilizarii site-ului nostru , este posibil sa va solicitam furnizarea anumitor date cu caracter personal care permit identificarea persoanei si care pot fi utilizate pentru a va contacta sau identifica. Datele care permit identificarea persoanei pot include, fara ca enumerarea sa fie exhaustiva, adresa dvs. de e-mail, numele, numarul de telefon, adresa postala, alte date („date cu caracter personal”). 

 • Nume si prenume
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de facturare
 • Adresa de livrare
 • Date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains
 • Precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

In cazul in care alegeti sa va creati cont de utilizator doar inainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe site, se va solicita adresa dumneavoastra de e-mail in baza careia va fi creat automat un cont.

Daca sunteti vizitator al site-ului, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati:

 • In mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.
 • In mod indirect, date precum: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate, URL-uri complete, secventa de click-uri catre, prin si de la site-ul nostru, informatii sau produse vizualizate / cautate, durata vizitelor pe anumite pagini, informatii privind interactiunea cu paginile (ex. derularea, click-urile, trecerile de mouse), date despre comportamentul utilizatorilor.

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

 1. Daca sunteti client al site-ului, se prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si .

 • pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de , prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului, sau ulterior crearii contului, la sectiunea informatiile contului meu.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 1. Daca sunteti vizitator al site-ului, www.agro-varro.ro (AGRO VARRO SRL), prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de AGRO VARRO SRL, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site.

Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al www.agro-varro.ro (AGRO VARRO SRL) de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care va prelucram datele

Va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate mai jos.

In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.

Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

De asemenea, am putea dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal catre autoritatile publice centrale / locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate catre pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare – dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre , conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date – dreptul de a obtine confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare – dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”) – se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii;
 • dreptul la portabilitatea datelor – dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie
  – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos;
  – in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  – in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate – dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@agro-varro.ro

Date de accesare

De asemenea, putem colecta date pe care le transmite navigatorul dvs. web de fiecare data cand accesati Serviciul nostru („datele de accesare”). Datele de accesare pot include informatii precum adresa de protocol internet („adresa IP”), tipul navigatorului web, versiunea navigatorului web, paginile Serviciului nostru pe care le accesati, data si ora accesarii, durata accesarii acestor pagini si alte statistici.

Prin utilizarea site-ului nostru web, dvs. (vizitatorul) va exprimati acordul cu privire la prelucrarea adresei dvs. IP de catre terti in vederea determinarii locatiei dvs. in scopul schimbului valutar. De asemenea, sunteti de acord cu stocarea monedei respective intr-un cookie de sesiune in navigatorul dvs. web (un cookie temporar, eliminat automat in momentul in care inchideti navigatorul web). Facem acest lucru pentru ca moneda aleasa sa ramana selectata si sa nu se modifice in timp ce navigati pe site-ul nostru, astfel incat sa fie posibila conversia preturilor in moneda dvs. locala (a vizitatorului).

Prin furnizarea numarului meu de telefon si/sau adresei de e-mail, imi exprim electronic acordul in ceea ce priveste utilizarea de mijloace automate de catre AGRO VARRO SRL (www.agro-varro.ro) pentru a-mi transmite in mod repetat mesaje prin telefon/e-mail. Utilizam o platforma de transmitere de mesaje SMS care face obiectul termenilor si conditiilor din continuare. Prin selectarea optiunii referitoare la comunicari de marketing si informari prin SMS, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile.

Prin introducerea numarului de telefon in pagina de finalizare a comenzii si initializarea unei achizitii, prin abonarea prin intermediul formularului nostru de abonare sau al unui cuvant-cheie, va exprimati acordul cu privire la primirea de informari prin SMS (in legatura cu comanda dvs., inclusiv mesaje de reamintire cu privire la faptul ca ati abandonat cosul de cumparaturi fara a finaliza tranzactia), precum si la oferte de marketing prin SMS. Aveti cunostinta de faptul ca achizitia nu este conditionata de exprimarea acordului. 

In plus, putem folosi servicii furnizate de terti, precum Google Analytics, care colecteaza, monitorizeaza si analizeaza acest tip de date pentru a imbunatati functionarea Serviciului nostru. Tertii furnizori de servicii au propriile politici de confidentialitate care stabilesc modul de utilizare a acestor date.

Modulele cookie

Modulele cookie sunt fisiere care contin un volum mic de date, care pot include un identificator unic anonim. Cookie-urile sunt transmise catre navigatorul dvs. web de pe un site web si sunt stocate pe hard diskul computerului dvs.

Folosim cookie-uri pentru a colecta date. Puteti seta navigatorul web sa blocheze toate cookie-urile sau sa va anunte cand se transmite un cookie. Totusi, daca nu acceptati cookie-urile, este posibil sa nu puteti folosi anumite parti ale Serviciului nostru.

Remarketing bazat pe comportament

SC AGRO VARRO SRL (www.agro-varro.ro) utilizeaza servicii de remarketing pentru a va furniza continut publicitar pe site-uri web apartinand unor terti, dupa ce ati accesat Serviciul nostru. Noi si furnizorii nostri terti utilizam cookie-uri pentru crearea, optimizarea si livrarea de continut publicitar pe baza accesarilor dvs. anterioare ale Serviciului nostru.

Google

Serviciul de remarketing Google AdWords este furnizat de Google Inc.

Puteti dezactiva Google Analytics for Display Advertising (publicitate pe site-uri web pe baza Google Analytics) si personaliza continutul publicitar din reteaua Google Display pe pagina de setari Google pentru continut publicitar: www.google.com/settings/ads

De asemenea, Google recomanda instalarea modulului Google Analytics Opt-out Browser Add-on – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout in navigatorul dvs. web. Acesta permite vizitatorilor sa impiedice colectarea si utilizarea datelor proprii de Google Analytics.

Pentru mai multe informatii cu privire la procedurile Google privind confidentialitatea, va rugam accesati pagina web Google Confidentialitate si Termeni: www.google.com/policies/privacy

Facebook

Serviciul de remarketing Facebook este furnizat de Facebook Inc.

Pentru mai multe informatii cu privire la continutul publicitar bazat pe interese de la Facebook, accesati pagina: www.facebook.com/help/164968693837950

Pentru a dezactiva continutul publicitar bazat pe interese de la Facebook, urmati instructiunile Facebook: www.facebook.com/about/ads/#568137493302217

Facebook respecta Principiile de autoreglementare privind publicitatea comportamentala online stabilite de Alianta pentru Publicitate Digitala. De asemenea, puteti selecta dezactivarea continutului publicitar de la Facebook si alte companii participante prin intermediul Aliantei pentru Publicitate Digitala in SUA www.aboutads.info/choices sau al Aliantei Europene pentru Publicitate Digitala Interactiva in Europa www.youronlinechoices.eu sau utilizand setarile dispozitivului dvs. mobil.

Pentru mai multe informatii referitoare la procedurile Facebook privind confidentialitatea, va rugam sa accesati Politica Facebook de utilizare a datelor: www.facebook.com/privacy/explanation

Furnizorii de servicii

Putem apela la terti, persoane fizice sau juridice, pentru facilitarea Serviciului nostru, pentru furnizarea Serviciului in numele nostru, pentru prestarea de servicii conexe Serviciului sau pentru a ne acorda asistenta in analizarea modului in care este utilizat Serviciul nostru.

Acesti terti au acces la datele dvs. cu caracter personal numai pentru desfasurarea acestor activitati in numele nostru, fiind obligati sa nu le divulge sau sa le utilizeze in niciun alt scop.

Comunicarile

Putem folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a va contacta in scopul trimiterii de newslettere, de materiale de marketing sau de promovare si de alte informatii care va pot interesa. Va puteti dezabona de la primirea oricareia dintre aceste comunicari sau a tuturor comunicarilor utilizand linkul de dezabonare sau urmand instructiunile furnizate in oricare dintre e-mailurile pe care le trimitem.

Securitatea

Acordam importanta securitatii datelor dvs. cu caracter personal, dar trebuie sa aveti in vedere ca nicio metoda de transmitere de date prin internet, respectiv nicio metoda de stocare electronica nu este 100% sigura. Desi depunem toate eforturile in vederea utilizarii de mijloace acceptabile comercial pentru protectia datelor dvs. cu caracter personal, nu putem garanta securitatea absoluta a acestora.

Transferul de date

Datele dvs., inclusiv datele cu caracter personal, pot fi transferate – si pastrate – pe computere din afara statului, provinciei, tarii sau zonei dvs. administrativ-teritoriale, unde legislatia privind protectia datelor poate fi diferita. 

Acordul dvs. cu privire la prezenta Politica de confidentialitate, urmat de furnizarea de informatii, reprezinta acordul dvs. cu privire la transferul acestora.

Linkuri catre alte site-uri

Serviciul nostru poate contine linkuri catre alte site-uri care nu sunt exploatate de noi. Daca dati clic pe un link al unui tert, veti fi directionat catre site-ul tertului respectiv. Va recomandam sa consultati politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il accesati.

Nu avem niciun control si nu ne asumam nicio raspundere privind continutul, politicile de confidentialitate sau procedurile oricaror site-uri sau servicii ale tertilor.

Asigurarea confidentialitatii in ceea ce priveste copiii

Serviciul nostru nu se adreseaza persoanelor sub 18 ani

Nu colectam in mod deliberat date care permit identificarea persoanei de la copiii sub 18 ani. Daca sunteti parinte sau tutore si aveti cunostinta de faptul ca ne-au fost transmise date cu caracter personal de catre copilul dvs., va rugam sa ne contactati. Daca luam la cunostinta ca am colectat date cu caracter personal de la un copil sub 18 ani, fara verificarea acordului parental, vom lua masurile necesare pentru eliminarea datelor respective de pe serverele noastre.

Modificarea Politicii de confidentialitate

Politica de confidentialitate poate fi actualizata periodic. Va vom informa cu privire la modificarile aparute prin publicarea noii Politici de confidentialitate pe aceasta pagina.

Va recomandam sa consultati periodic Politica de confidentialitate pentru a vedea daca au aparut modificari. Modificarile aduse prezentei Politici de confidentialitate intra in vigoare din momentul publicarii pe aceasta pagina.