TOCATOARE

Tocatoare noi


tocator

DESPRE :
Tocatoarele se disting datorită multiplelor posibilităţi de folosire, fiind adecvate atât pentru tăierea ierbii, cât şi pentru mărunţirea vlăstarilor în vii şi livezi. Este posibilă reglarea cilindrului în poziţie internă în camera de tăiere, în funcţie de materialul care trebuie mărunţit. Unele modele de tocatoare sunt disponibile în două versiuni de acţionare: mecanică sau hidraulică.


TOCATOARE


Toate tocatorile comercializate de AGRO-VARRO beneficiaza de :


GARANTIE, PROBA IN CAMP, TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE IN TARA

Societatea AGRO-VARRO va ofera o gama larga atat de tocatori noi cat si de tocatori second-hand cu care sa va modernizati activitatile d-vstra in agricultura. Acum puteti beneficia de ajutorul celor mai avantajoase tocatoare de resturi vegetale ca pret si ca fiabilitate. Fie ca utilajele agricole alese sant noi sau second-hand.


Este timpul sa modernizati activitatatile de fertilizare, insamantare, prelucrare a terenurilor dumneavoastra prin achizitionarea de tocatoare de calitate si de marca. Oferim garantie , asistenta si service si in perioada postgarantie .


Importam si comercializam tocatoare ale principalilor producatori de talie mondiala MASCHIO , ACPIL , PEGORARO , LELY , KRM si alti.


TOCATORI NOI