GRAPE , GRAPE ROTATIVE

Societatea AGRO-VARRO va ofera o gama larga atat de FREZE noi cat si de FREZE second-hand cu care sa va modernizati activitatile d-vstra in agricultura. Acum puteti beneficia de ajutorul celor mai avantajoase ca pret si mai fiabile utilaje agricole . Fie ca utilajele agricole alese sant noi sau second-hand.


Fie ca sunteti producatori agricoli individuali sau persoanele fizice autorizate, asociatii familiale cu profil agricol, societati agricole sau societati comerciale cu capital integral privat, va oferim utilaje agricole de calitate care va pot usura munca si spori productivitatea . Importam si comercializam o gama larga si diversificata de utilaje agricole din tarile membre U.E


Este timpul sa modernizati activitatatile de fertilizare, insamantare, prelucrare a terenurilor dumneavoastra prin achizitionarea de utilaje agricole de calitate si de marca. Oferim garantie , asistenta si service si in perioada postgarantie .


Importam si comercializam grape rotative noi si grape rotative second-hand ale principalilor producatori de talie mondiala MASCHIO , ACPIL , PEGORARO , LELY , KRM si alti.


GRAPE NOI

Grape noiGrapele se folosesc in agricultura pentru pregatirea solului pentru semanat


Toate utilajele agricole comercializate de AGRO-VARRO beneficiaza de :


GARANTIE

PROBA IN CAMP

TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE IN TARA

GRAPE , GRAPE ROTATIVE