FREZE AGRICOLE

Freze rotative noi


freza agricola

DESPRE :
Frezele agricole sunt utilaje agricole destinate sa execute diferite lucrari de maruntire si afanare a solului in vederea pregatirii patului germinativ,sau lucrari de prasit,la adancimi de 25 cm, pentru culturile de camp, in livezi,in legumicultura,in vii,la prelucrarea terenurilor pentru pasuni si fanete,in terenurile mlastinoase si turboase . Caracteristica de baza a procesului de lucru al frezelor consta in pregatirea patului germinativ in conditii bune,maruntind,afanand si amestecand straturile de sol cu resturile organice existente la suprafata terenului.


FREZE AGRICOLE


Toate frezele agricole comercializate de AGRO-VARRO beneficiaza de :


GARANTIE, PROBA IN CAMP, TRANSPORT GRATUIT ORIUNDE IN TARA

Societatea AGRO-VARRO va ofera o gama larga atat de freze rotative noi cat si de freze rotative second-hand cu care sa va modernizati activitatile d-vstra in agricultura. Acum puteti beneficia de ajutorul celor mai avantajoase freze rotative ca pret si ca fiabilitate. Fie ca utilajele agricole alese sant noi sau sunt second-hand.


Fie ca sunteti producatori agricoli individuali sau persoanele fizice autorizate, asociatii familiale cu profil agricol, societati agricole sau societati comerciale cu capital integral privat, va oferim utilaje agricole de calitate care va pot usura munca si spori productivitatea . Importam si comercializam o gama larga si diversificata de utilaje agricole din tarile membre U.EFreze de camp,destinate prelucrarii totale a solului in vederea cultivarii plantelor de camp; Freze pentru livezi,destinate prelucrarii solului intre si pe randurile de pomi fructiferi; Freze pentru vii,destinate prelucrarii solului intre randurile de vita de vie in vederea afanarii solului si distrugerii buruienilor; Freze pentru legumicultura,destinate prelucrarii solului in sere si in campsi pentru prasitul culturilor legumicole intre randurile de plante; Freze pentru pasuni si fanete; Freze pentru mlastini si terenuri turboase

Este timpul sa modernizati activitatatile de fertilizare, insamantare, prelucrare a terenurilor dumneavoastra prin achizitionarea de freze agricole de calitate si de marca. Oferim garantie , asistenta si service si in perioada postgarantie .


Comercializam :Freze de camp,destinate prelucrarii totale a solului in vederea cultivarii plantelor de camp; Freze pentru livezi,destinate prelucrarii solului intre si pe randurile de pomi fructiferi; Freze pentru vii,destinate prelucrarii solului intre randurile de vita de vie in vederea afanarii solului si distrugerii buruienilor; Freze pentru legumicultura,destinate prelucrarii solului in sere si in campsi pentru prasitul culturilor legumicole intre randurile de plante; Freze pentru pasuni si fanete; Freze pentru mlastini si terenuri turboase.


FREZE ROTATIVE NOI DE VANZARE